Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

 

Savvidis Furniture - Δραστηριότητα

Η επιχείρηση ξεκίνησε το 1983 με τη μορφή μικρής οικογενειακής επιχείρησης στη Δράμα. 

Στην αρχή η κύρια παραγωγή κυμαινόταν σε μικρά επίπεδα ικανοποιώντας την τοπική αγορά.

Με τη πάροδο του χρόνου η επιχείρηση εγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητους χώρους στο Βιομηχανικό Πάρκο Προσοτσάνης επεκτείνοντας την παραγωγή της σε κατασκευή κρεβατοκάμαρας, ντουλάπας αλλά και λοιπών επίπλων σπιτιού.

Η εμπιστοσύνη που έδειξε ο κόσμος μας οδήγησε ψηλά.

Η επιχείρηση "ΣΑΒΒΙΔΗ" συνέχισε την ανοδική της πορεία. Η πρωτοπορία στην κατασκευή επίπλων, το πρωτοποριακό design, η ποιότητα των πρώτων υλών, αλλά και οι εξαιρετικές μας τιμές, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της προτίμησης των πελατών μας, αλλα και του σύγχρονου εμπορικού κόσμου.

Η επιχείρηση άρχισε να ασχολείται όλο και περισσότερο με τη διάθεση χονδρικής σε επιλεγμένες εκθέσεις σε όλη την Μακεδονία και έφτασε να είναι το πρώτο όνομα κατασκευής επίπλου κρεβατοκάμαρας. Απέκτησε πελατολόγιο και συνεργάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα δημιουργώντας κέντρα διανομής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Συνεχίζουμε να είμαστε μια ελληνική επιχείρηση που παράγει καινοτόμο έπιπλο, ανανεώνοντας συνεχώς τη παραγωγή μας. Θέλουμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, διατηρώντας τις εξαιρετικές μας τιμές.